2 oktober 2019

Open Huis groot succes!

Het Open Huis van vrijdag 11 oktober was een groot succes! We hebben ca. 130 belangstellenden verwelkomd in de modelwoning van FORUM.

Was jij vrijdag niet in de gelegenheid om te komen kijken? We zijn bezig met een nieuw Open Huis te organiseren. Houd deze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief: https://hureninforum.nl/contact/

Verhuurteam FORUM

21 mei 2019

Verhuur gestart!

Servicemanager +James
FORUM wordt voorzien van een servicemanager genaamd +James. Klik hier om te lezen wat +James allemaal voor jou kan betekenen. Met +James wordt wonen in Forum nog prettiger!

Prognose oplevering
De prognose oplevering staat vooralsnog gepland voor januari 2020. Let op: dit is een prognose en de daadwerkelijke oplevering kan door omstandigheden afwijken.

Huurprijzen
De huurprijzen van de appartementen in FORUM liggen tussen de € 1.270 en € 1.875 per maand exclusief parkeerplaats en servicekosten. Om een appartement te huren moet je voldoende inkomen genereren. Ga uit van de richtlijn: minimaal bruto maandinkomen van 4x de huurprijs per maand. Een 2e inkomen telt voor 100% mee.

Parkeerplaatsen
Er zijn 78 parkeerplaatsen beschikbaar voor de huurders van FORUM in de parkeergarage van de nabijgelegen Albert Heijn. De huur van een parkeerplaats is maximaal € 127 per maand, excl. servicekosten. De huurprijs is inclusief een korting, welke tien jaar van toepassing is (vraag de verhuurmakelaar naar de voorwaarden). Heb jij interesse in een parkeerplaats? Dan kun je dit aangeven via het online inschrijfsysteem Woningdossier.

Ja, ik wil huren!
Wil je graag huren in FORUM, volg dan het onderstaande stappenplan:
1. Controleer of je voldoet aan de inkomensrichtlijnen, zie hier de voorwaarden.
2. Schrijf je hier direct in!
3. Wanneer je kan huren, ontvang je een e-mail van de verhuurmakelaar met het huuraanbod. Na acceptatie van het huuraanbod krijg je het huurcontract voor ondertekening.
4. Als het huurcontract is ondertekend, kun je starten met de voorbereidingen op de verhuizing!