fbpx

FORUM BEZICHTIGEN?

Maak snel een afspraak! 088-4324080 of nieuwbouw.rotterdam@mvgm.nl

103 High-end apartments

In FORUM vind je 103 luxe appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Je vindt ze op de 3e tot en met de 13e verdieping. De woonoppervlaktes variëren van 85 tot 120 m2. Elk appartement beschikt over een balkon of terras met schitterend uitzicht over de levendige stad. Heb je een auto? Een parkeerplaats huur je eenvoudig in de parkeergarage boven de Albert Heijn (op 4 minuten loopafstand).

The luxury way of living

Dat hier ooit de medewerkers van ABN AMRO aan het werk waren, is niet meer voor te stellen. De woontoren van FORUM is luxe en biedt veel wooncomfort. De gloednieuwe appartementen zijn voorzien van een vloer, moderne keuken met bijhorende inbouwapparatuur en een comfortabele badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet. Alle appartementen zijn uitstekend geïsoleerd. Dat is niet alleen prettig wonen, ook heeft het positieve invloed op je energierekening.

De voordelen van huren

Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Bekijk alle foto’s van Forum
 

On top of the city

Waar de Coolsingel de Beurstraverse kruist en tegenover de Bijenkorf, daar vind je FORUM. Oftewel, je woont echt on top of the city. De bus, tram en metro stoppen praktisch voor de deur en Centraal Station bereik je ook binnen enkele minuten. Moet je voor zaken in het buitenland zijn? Binnen een half uur zit je met het openbaar vervoer op Rotterdam The Hague Airport. Toch de auto nodig? Via de Coolsingel rijd je zo het centrum uit richting de snelwegen.  

Exciting city life

Rotterdam is een geweldige plek met een spannend, rauw randje. Hier vind je verrassend design, hippe hotspots en een heel uitgebreid aanbod van cultuur, events en horeca. Dit is de stad waar North Sea Jazz drie dagen lang muziekliefhebbers vermaakt, waar Zomercarnaval wordt gevierd en het Film Festival plaatsvindt. En er is nog zoveel meer. Niet voor niets is Rotterdam een paar jaar geleden tot ‘festivalstad van de wereld’ uitgeroepen. Huur je straks een appartement in FORUM, dan heb je werkelijk alles binnen handbereik.