De huurappartementen van Forum

In Forum komen 103 luxe appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Je vindt ze op de 3e tot en met de 13e verdieping. De woonoppervlaktes variëren van 85 tot 120 m². Iedereen heeft een lekker balkon of terras, waarvandaan je superleuk uitkijkt op de levendige stad. Dankzij de uitstekende isolatie ervaar je in huis wel rust. Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren in de parkeergarage boven de Albert Heijn (op 4 minuten loopafstand).

Luxe huren in hartje Rotterdam

Dat hier ooit de medewerkers van ABN AMRO aan het werk waren, is straks niet meer voor te stellen. De woontoren van Forum is luxe en biedt veel wooncomfort. De gloednieuwe appartementen worden voorzien van een moderne keuken met apparatuuren een comfortabele badkamer met inloopdouche en/of ligbad en een grote wastafel. Overal is er vloerverwarming en het grote voordeel van nieuwbouw: je energierekening zal een stuk lager zijn.

De voordelen van huren

Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Bekijk alle foto’s van Forum
 

Een unieke plek

Waar vind je nou midden in de bestaande stad zo’n stijlvol nieuwbouwpand met appartementen? Wie hier woont, kan een parkeerplek huren in de garage boven de Albert Heijn, maar een auto heb je echt niet nodig. Voor je dagelijkse boodschappen, een middag shoppen en een avond uit wandel je gewoon naar de plaats van bestemming. Daarbij stoppen de bus, tram, trein en metro praktisch voor de deur.

Levendig Rotterdam

Rotterdam is een geweldige plek met een spannend, rauw randje. Hier vind je verrassend design, hippe hotspots en een heel uitgebreid aanbod van cultuur, events en horeca. Dit is de stad waar North Sea Jazz drie dagen lang muziekliefhebbers vermaakt, waar Zomercarnaval wordt gevierd en het Film Festival plaatsvindt. En er is nog zoveel meer. Niet voor niets is Rotterdam een paar jaar geleden tot ‘festivalstad van de wereld’ uitgeroepen. En het leuke is, als je straks in Forum een appartement huurt, zit je altijd eerste rang.